Verzuimverzekeringen vergelijken levert een forse besparing op

Wilt u verzuimverzekeringen vergelijken en een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij zijn een geheel onafhankelijke intermediair, waardoor wij verzuimverzekeringen bij vele verzekeringsmaatschappijen voor u kunnen vergelijken. Wij vergelijken de verzuimverzekering op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Vervolgens ontvangt u van ons een advies over de beste verzuimverzekering tegen de laagste kosten: uiteraard zonder hoge verdekte provisies. De besparing kan oplopen tot wel honderden euros per jaar.
Dus wilt u kosten van langdurige ziekte van uw werknemer(s) onder controle brengen en houden? Verzuimverzekering.org helpt u graag bij het bij het vergelijken van de verschillende verzuimverzekeringen.

Welke stappen doorlopen we bij het vergelijken van verzuimverzekeringen?

Bij het vergelijken van verzuimverzekeringen doorlopen we de volgende 5 stappen:

  1. Middels een telefonisch intakegesprek inventariseren we uw huidige situatie en uw wensen met betrekkingen tot het beheersen van de verzuimkosten
  2. Vervolgens vragen we offertes op bij meerdere verzuimverzekeraars
  3. We vergelijken de polisvoorwaarden van de verschillende verzuimverzekeringen
  4. Tevens vergelijken we de premies van de betreffende verzuimverzekeraars
  5. Na het vergelijken van alle verzuimverzekeringen offeren we u de verzuimverzekering die het best bij u past

Een verzuimverzekering is een complex product en laat zich niet makkelijk vergelijken

Laat de experts de verzuimverzekeringen voor u vergelijken: een verzuimverzekering is een complex product en laat zich niet gemakkelijk vergelijken. Elke verzuimverzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden, opties en mogelijkheden. Daarom kunt u het vergelijken van verzuimverzekeringen beter aan specialisten overlaten. 

Heeft u al een lopende verzuimverzekering? Laat deze toeten, het oversluiten van een verzuimverzekering is in veel gevallen lonend: u bespaart honderden euro's op jaarbasis. Wij vergelijken gratis en vrijblijvend uw huidige verzuimverzekeringpremies en voorwaarden met andere verzuimverzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast geven wij u ook inzicht in hoeveel provisie u betaalt voor uw huidige polis en laten u zien dat u veel geld kunt besparen!

Graag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een offerte voor uw huidige situatie of wilt u een verzuimverzekering oversluiten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.


Onze verzekeringsmaatschappijen

Ons werkgebied