Besparen op verzuimkosten met een goedkope verzuimverzekering

Besparen op verzuimkosten kan op vele wijzen, verzuimpreventie is natuurlijk een belangrijke methode. Maar naast verzuimpreventie is besparen op verzuimkosten ook mogelijk met een goedkope verzuimverzekering. B2Bsure heeft hiervoor de juiste expertise in huis. Met deze expertise heeft B2Bsure voor Indexus aantoonbaar honderden euro's op jaarbasis bespaard.
Martijn Receveur, expert in indexbeleggen van Indexus zegt over ons het volgende:

"Wij hebben 3 verzuimverzekeringen. B2Bsure heeft deze voor ons in beheer genomen en we besparen ons daarmee € 1.000 per jaar op verzuimkosten. Wij zijn daarnaast erg te spreken over de persoonlijke aandacht die we van B2Bsure krijgen."


Wilt u weten wat u kunt besparen op verzuimkosten? Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Besparen op verzuimkosten is bij B2Bsure al snel mogelijk

Besparen op verzuimkosten is voor ieder bedrijf al snel mogelijk. Soms honderen euro's per jaar maar in bepaalde gevallen zelfs duizenden euro's per jaar. Dat klinkt misschien ongelooflijk maar het is echt waar. Veel bedrijven weten vaak alleen niet dat ze zoveel kunnen besparen op verzuimkosten. Ellen Schepers van Bulbby zegt over onze verzuimverzekeringen het volgende:

"Het advies van B2Bsure heeft ons enorm veel geld bespaard op verzuimkosten. Voor de verzuimverzekering betalen we nu € 2.955 per jaar minder  zonder dat we afbreuk doen aan de kwaliteit. Daarnaast besparen we nog eens € 350 op de andere verzekeringen van ons bedrijf. Voor ons was het advies van B2Bsure dus zeker de moeite waard."

Wilt u weten hoe u kunt besparen op verzuimkosten?

Neem contact op met B2Bsure om te onderzoeken hoeveel u kunt besparen op verzuimkosten. B2Bsure vergelijkt verzuimverzekeringen van meerdere verzekeringsmaatschappijen op basis van prijs maar tevens de bijbehorende specifiecaties om te komen tot de juiste en goedkope verzuimverzekering die het beste past in uw specifieke situatie. De besparing kan zoals hierboven geschetst oplopen tot honderden en soms duizenden euro's op jaarbasis. Graag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden die er voor u zijn te bespreken.
Wilt u een offerte voor uw specifieke situatie of wilt u een verzuimverzekering oversluiten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.


Onze verzekeringsmaatschappijen

Ons werkgebied